vineri, 19 decembrie 2008

Politica mea

Nu ma pricep la politica.Chiar deloc.Mi-a fost suficient sa stiu cine e presedinte si cine premier.
In afara de emisiunea D-lui Victor Ciutacu (emisiunea de aseara a fost extarordinara.Un Grigore Lese de legenda.si am vazut si partea calda a D-lui Ciutacu)nu urmaresc nici o emisiune cu subiect politic.
Ca a ajuns Elena Udrea la turism?cinste ei .Si femeie si blonda si uite ca reuseste.
Dar nu despre asta vreau sa vorbesc.
Ci despre Emil Boc.
Eu il cunosc pe d-l Emil Boc de cand nu era o persoana importanta.
Bine ca daca l-ati intreba daca ma stie ,spunandu-i numele meu,va ridica din umeri.
Eu lucrez intr-un local public si am fost barman ani la rand.
Intra in pizzerie saluta politicos.
Pe toata lumea.Venea la bar si ma saluta.Intotdeauna cu saru'mana.
"Ce mai faceti?bine .dumneavoastra?"
Comanda la pachet de obicei.Pana i se facea comanda bea o doza de pepsi.
Pe masura ce a urcat in cariera ne asteptam sa se schimbe.Dar el a ramas la fel.
Mereu amabil.Si nu o amabilitate falsa.
De multe ori venea cu soferul.Mereu comanda si pentru el ceva de baut.cafea ,suc orice dorea.
NU a cerut niciodata sa fie servit cu prioritate.Indiferent daca venea si facea personal comanda sau comanda era telefonica.
Am avut o colega care dorea sa isi construiasca un balcon .Statea la parter.In acea perioada era sistata primirea cererilor pentru astfel de lucrari.
A vorbit cu D-l Boc.I-a spus d-l boc."Singurul lucru pe care il pot face este sa va anunt cand se va debloca actiunea."
Colega a multumit fiind convinsa ca nu va mai suna nimeni.Dupa 2 luni a sunat secretara .Habar nu avea cine il rugase ,pentru ca secretara nu stia nume.A spus doar ca D-l Boc i-a spus sa sune la pizzerie si sa spuna ca s-a demarat actiunea si ca cei de acolo vor sti pe cine sa anunte.
Avem multi clienti care au ajuns celebri si care au uitat de unde au pornit si cine au fost.D-l Boc nu face parte din categorie.
Va fi un premier bun sau rau?Vom vedea.Stiu doar ca omul nu s-a schimbat si sper eu ca nu se va schimba.

9 comentarii:

Elisa spunea...

Parerea mea...si nu m-au influentat spusele tale,sincer...este faptul ca omul este abil,diplomat,ca stie sa lucreze cu oamenii,sa-i dirijeze si ,asta doar sper,sa-i controleze.Este flexibil,zice ca tine si face ca el,iar daca ceea ce face este bine si pentru altii,e perfect.Este chiar opusul lui stolo,incrancenatul stolo e bun doar pentru a conduce....niste hartoage.OK,sper ca sa se termine cu mistoul asta la adresa lui Boc,prin media si sa inceapa treaba si la ei acolo.
Iar faptul ca tot dau clipul acela cum a cazut saracul,din vina altora,ma enerveaza la culme....de parca,pe scandura aia ingusta se putea sa si stea unii si sa si treaca altii.Sper ca au fost amendati aia de la postul respectiv si ma bucur ca n-a patit rau domnul Boc.
Eu ii doresc guvernare reusita ,numai sa aiba cu cine...
Cat despre Elena.....my gooood!!!Au creat ministere special pentru ele???ea si ritzi????Groaznic!O sa umble asta prin ieuropa sa-si cumpere vuittoane,sau cum??? :)))))

floris spunea...

HAi sa vedem ci partea cealalta.
Wow...au creat ministere pentru niste femei.
Am spus ca sunt paralela cu politica .
Vad lucrurile asa:niste barbati au creat posturi pentru niste femei.
Recunosc ca admir femeile care reusesc.Indiferent cum le cheama.

Anonim spunea...

Foarte frumos, nu contest faptul ca este amabil, bine crescut si un bun godpodar,aud.Dar omul acesta e de-o slugarnicie cum n-am vazut nici la comunisti, unde am fost membra 12 ani. Este tipul perfec al activistului de partid.Eu cred ca acest guvern este o catastrofa(sa nu fie nici un economist , cand suntem in pragul unei crize financiare si economice fara precesent!) Caragiale este invidios ca nu ne e contemporan.

Anonim spunea...

Si pe mine ma enerveaza ca da mereu clipul acela. El nu dovedeste nimic.Nu este decat un om caruia i s-a intamplat un accident teribil de neplacut.Bineinteles ca n-are nici o relevanta.

floris spunea...

Si pe mine ma deranjeaza filmuletul.I se putea intampla oricui.Eu am cazut pe drum drept acum o luna .
Ma gandesc daca altcineva,cazand de la inaltime,ar mai fi continuat emisiunea.
Nu am prezentat omul politic Emil Boc ci pe D-l Emil Boc unul din clientii mei preferati(si al ospatarelor ca lasa mai mult de 10 % din nota de plata)

Elisa spunea...

Floris,sa fim serioase.Lucrurile trebuiesc vazute asa cum sunt...madama n-are nici-o legatura de competenta cu profilul ministerului respectiv,iar turismul de stat nu mai exista.E ridicol de rasul curcii,nu alta. Daca ii crea minister de....IMAGINE..,mda,ar mai merge,ca a ajuns acolo unde este doar prin imaginea de femeie sexi.Asta ca nu spun ca mai puteau sa-i faca un MOP-MINISTER,sau ministerul lucrului de mana, :lol:
Floris,tu sa nu te superi pe mine ,dar eu apreciez alt gen de femei...in politica.

floris spunea...

Sa ma supar?De ce sa ma supar?
E adevarat ca u e de competenta ei,dar ...pe mine nu ma intereseaza partea politica.Doar faptul ca a reusit.Putea sa fie orice femeie in locul ei.
Mi-a placut Mona Musca dar nu imi place Norica Nicolai.Si vorbesc de persoane nu de oameni politici.

Elisa spunea...

Ei draga mea asa nu l-au placut nici pe Coposu,odihneasca-se in pace si abia dupa ce-a disparut si-au dat seama ce valoare era,politica,sociala,umana...ma rog ,Valoare.
Ziceam sa nu te superi ca am alta parere,nu de alta :)

Elisa spunea...

Neata Floris! :)As vrea sa depasim ...politica,hahahah si cand deschid la tine sa ma pot bucura ca esti bine si trebaluiesti cu spor. :)
Te imbratisez. :)