sâmbătă, 20 iunie 2009

Alte secrete :)


-Shhhhhhhhhhh.Nu mai spui la nimeni da?Sunt terorizata.Duminica dimineata am cel mai greu examen din sesiunea asta.Este examenul de specialitate.Deci maine dimineata,de la 8,stai frumos cu pumnii stransi si spui si o rugaciune.Da?Te rog eu frumos.

9 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Cum sa nu, doar atat?
Rugaciunea s-a rostit soptit, cu rabdare, printre aromele de ghinda si examenul va fi usor ca o adiere vaporoasa.
Floris, bafta multa, pumnii vor fi stransi si profiterolul cu alune in sirop de ciocolata, dupa!

Elisa spunea...

Offf..nu stiu cum de mi-a scapat si acum ma resemnez ca totusi m-am gandit la tine ieri,insa m-am obisnuit sa postezi rar...ce rau imi pare!!!Sper ca ai depasit cu succes si sa-ti iei si tu odata vacanta binemeritata,draga de tine :)

Manole spunea...

Si mie imi pare tare rau, ca n-am fost pe faza...insa oricum sa stii ca tot m-am gandit si la tine!
Acum, ne spui ce fu?
Hmmm, cu toate ca cam stiu...asa imi spune sufletelul, greu, greu da' trecusi!
nu-i, asa? :)

CELLA spunea...

de mine ce să mai zic ? :(
să-mi fie jenă, am fost cu capu-n traistă, mă ierţi ?
sper că-i totul bine
mai dă şi tu un semn de viaţă, vină să mă tragi de urechi, pui un emoticon să ştiu c-ai trecut p-acolo, să mă urechezi :)

zincabeiu spunea...

Sunt sigura ca l-ai luat.Si te felicit si eu, acum cand m-am trezit, post factum

floris spunea...

Pescarus multumesc dar examenul a fost fosrte greu.
Elisa,Mestere,CELLA,Zinca,nu trebuie sa va faceti procese de constiinta.Stiu ca sunteti persoane ocupate si cu responsabilitati.
Eu scriu despre examenele astea pentru a mai elibera putin din emotii .
Din pacate exameneul e ratat.Conditia de trecere este nota 8 si eu nu am reusit sa o iau.A fost cu un punct si jumatate mai jos.
Nu-i nimic.Data viitoare.Oricum va multumesc ca ati trecut pe aici si ca va ganditi la mine. :)

Elisa spunea...

Dar ce draga...era un concurs? pe locuri?Nu-i corect...s-a desfiintat "pita studentului" hmm? Oricum,e fain toamna in sesiune,pentru altii.Eu stiu ca eram in anul IV cu restanta la MASURI ELECTRICE cu o doamna,dar doamna...si m-a carat la re-uri pana a inceput anul V si eu nu stiam daca sunt in el,atata m-a reexaminat pana mi-a dat 9...inchipuieti...eram moarta de spaima. si pe atunci cinciul era de trecere :D

Elisa spunea...

* inchipuie-ti :D

floris spunea...

Nu a fost concurs ,dar e cea mai importanta materie,contabilitatea.Si profesorul nu accepta note mai mici de 8 .La zi i-a picat pe toti si la frecventa redusa au tecut doar contabilii cu vechime si experienta.ma consolez cu gandul ca macar am posibilitatea sa aprofundez mai bine materia si ca mi-a spus contabila firmei ca examenul a fost greu.Chiar si pentru ea,partea de productie ar fi fost dificil de rezolvat.