joi, 9 aprilie 2009

Secrete

Am si eu obsesiile mele.Cine ma vede,cine ma aude vorbind,cine mai nimereste sa citeasca cate o prostioara de-a mea,ar spune ca ascult doar muzica clasica si muzica lenta.
SI totusi....Queen...Pink Floyd...Metallica...mai sunt si altii
Cand sunt doar eu cu mine...Cand sunt prea plina de necazurile altora...cand lacrimile nu mai pot fi stavilite...ma dezlantui cu muzica la maxim.

Nothing Else Matters

4 comentarii:

Elisa spunea...

Draga Floris,eu n-am cunoscut starea asta de...nimic nu mai conteaza...si cred ca daca as fi avut-o as fi luat-o razna si la propriu si la figurat.Pentru mine totul conteaza...sau nu chiar totul,ma straduiesc sa nu conteze cei care nu ma plac,nu ma vor si nu le pasa de mine...doar atat.
N-am ascultat inca,dar promit s-o fac :)

Manole spunea...

Draga Flrois...ti-am spus ca ce mi se intampla mie...nu mi se intampla numai mie?
Deci...nu-i un secret... e doar amaraciune...
Doar ca-ti zic ceva...mai lasa sa-ti intre si soarele in suflet!

Elisa spunea...

Buna dimineata Floris! Se apropie Floriile...bucura-te! Te pup

floris spunea...

Draga Elisa eu am cunoscut de prea multe ori starea aceea.Doar ca am reusit sa scap de fiecare data de ea.In acele momente am Credinta si muzica alaturi.Melodia e foarte frumoasa.
Ai dreptate Mestere "ce mi se intampla mie...nu mi se intampla numai mie".Ai dreptate si ca e amaraciune.DAr uite ca acum si vorbesc despre asta.Ceea ce nu mi se intampla.Adunam totul in suflet si inchideam cu lacat de zambet fals.S-a adunat ...si s-a adunat.NU avea loc soarele.Acum am intrat si fac curatenie.In fiecare zi cate putin.Si incet am sa fac loc si soarelui.
Elisa am sa ma bucur de Ziua de Florii.Din tot sufletul.